Flyttevask

Profesjonell Flyttevask for Private og Bedrifter – vi kan flyttevask.

Når det er tid for å flytte, er en grundig flyttevask essensiell for å sikre at den gamle boligen eller kontorlokalet er klart for nye beboere eller brukere. Vår profesjonelle flyttevasktjeneste for private og bedrifter garanterer at alle krav oppfylles, slik at du kan fokusere på den spennende overgangen til ditt nye sted.

Hvorfor velge flyttevask fra oss?

  1. Fullstendig Rengjøring: Vi tilbyr en omfattende rengjøring som dekker alle områder av eiendommen, inkludert kjøkken, bad, gulv, vegger, vinduer og hvitevarer. Vår grundige tilnærming sikrer at ingenting blir oversett.
  2. Tidsbesparende: Flytting kan være stressende og tidkrevende. Ved å overlate flyttevasken til oss, kan du spare verdifull tid og energi, og konsentrere deg om andre viktige oppgaver knyttet til flyttingen.
  3. Profesjonell Standard: Vi følger høye standarder for rengjøring, og bruker profesjonelt utstyr og miljøvennlige produkter. Dette sikrer et perfekt resultat som tilfredsstiller både eiendomsmeglere og nye eiere eller leietakere.
  4. Snart 40 års erfaring: I tillegg er vi en Offentlig Godkjent Renholdsbedrift, sertifisert som Miljøfyrtårn, Medlem av Virke med tariffavtale for ansatte mm.
  5. Gratis befaring: Vi tilbyr gratis befaring – og finner en løsning som passer for deg/dere eller ditt firma.

Skreddersydde Flyttevasktjenester

Vi forstår at hver flytteprosess er unik, og tilbyr derfor fleksible tjenester som er tilpasset dine spesifikke behov. Våre tjenester inkluderer:

  • Privat Flyttevask: For boliger, inkludert leiligheter, hus og rekkehus. Vi sørger for at hjemmet ditt er skinnende rent og klart for nye beboere.
  • Bedriftsflyttevask: For kontorlokaler, butikker og andre kommersielle eiendommer. Vi sørger for at arbeidsplassen er grundig rengjort og presentabel for neste bruker.
  • Spesialtilpassede Tjenester: Inkludert rengjøring av tepper, polstrede møbler, persienner og andre spesielle behov som måtte oppstå under flytteprosessen.

Miljøvennlige metoder

Vår forpliktelse til miljøet betyr at vi kun bruker miljøvennlige rengjøringsprodukter som er trygge for både mennesker og naturen. Vårt mål er å gi en ren og sunn bolig eller arbeidsplass uten å belaste miljøet unødig.

Erfaring og kompetanse

Med snart 40 års erfaring innen rengjøringsbransjen har vårt team den nødvendige kompetansen og kunnskapen for å utføre flyttevask til høyeste standard. Vi er stolte av vårt rykte for pålitelighet, kvalitet og kundetilfredshet.

Kontakt oss for flyttevask i hele Oslo, Akershus og omegn

For en bekymringsfri flytteprosess, ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud på flyttevask. Vi er klare til å hjelpe deg med å sikre at ditt gamle hjem eller kontorlokale er skinnende rent og klart for de neste som skal ta det i bruk.

La oss ta hånd om flyttevasken, slik at du kan fokusere på å nyte ditt nye hjem eller kontor. Med vår profesjonelle rengjøringstjeneste får du garantert en perfekt avslutning på flytteprosessen.

GRATIS BEFARING

Anita Kallander
Anita Kallander
2024-02-27
Strålende fornøyd med utført flyttevask!! ANBEFALES
Luis Vidal
Luis Vidal
2020-03-11
Den beste 👍👏