Fjerning av graffiti

Graffiti og tagging påfører norske boliger og bygninger skader for millionbeløp hvert år. Men visste du at dersom du bruker feil fremgangsmåte for å fjerne dem, kan du gjøre like stor skade selv? Graffiti kan være pent og dekorativt eller stygt og irriterende. Underlaget kan også ta skade av taggingen. Spraymalingen er lite miljøvennlig, og under alle omstendigheter vil man helst selv bestemme hvordan eller når eiendommen skal dekoreres.

Akershus Renhold utfører effektiv fjerning av graffiti i Oslo, Akershus og omegn! Enten det er en offentlig bygning, et kommersielt anlegg eller et privat hjem, er vi her for å gjøre dine omgivelser strålende rene igjen.

Vår erfarne og dedikerte team av profesjonelle graffiti-fjernere er eksperter på å håndtere alle typer graffiti og tagging. Vi forstår viktigheten av å bevare utseendet og verdien til eiendommen din, og vi tar oss av fjerningen raskt, effektivt og skånsomt.

Våre tjenester inkluderer:

  1. Skånsom fjerning: Vi bruker avanserte teknikker og miljøvennlige produkter for å fjerne graffiti uten å skade underlaget. Enten det er murstein, betong, tre eller metall, kan vi gjenopprette overflaten til sin opprinnelige tilstand.
  2. Rask respons: Vi forstår at graffiti kan være en akutt bekymring for mange eiendomseiere og bedrifter. Derfor tilbyr vi en rask respons på henvendelser og en fleksibel planlegging for å sikre at graffiti fjernes så snart som mulig.
  3. Forebyggende tiltak: I tillegg til å fjerne eksisterende graffiti, tilbyr vi også forebyggende tiltak for å beskytte eiendommen din mot fremtidige angrep. Dette kan inkludere påføring av anti-graffiti belegg som gjør det enklere å fjerne graffiti senere.
  4. Kundetilpassede løsninger: Vi forstår at hver eiendom er unik, og vi tilpasser våre tjenester etter dine spesifikke behov og budsjett. Enten det er et lite område eller et stort kompleks, kan vi håndtere det.
  5. Omfattende dekning: Vi betjener hele Oslo og Akershus-regionen, og vi er klare til å rykke ut uansett hvor din eiendom befinner seg.

Ta kontakt med oss i dag for en gratis konsultasjon og prisvurdering. La oss hjelpe deg med å gjenvinne kontrollen over dine omgivelser og få dem til å skinne igjen uten spor av graffiti!

GRATIS BEFARING

Anita Kallander
Anita Kallander
2024-02-27
Strålende fornøyd med utført flyttevask!! ANBEFALES
Luis Vidal
Luis Vidal
2020-03-11
Den beste 👍👏